Alice - Global Marketing - VS

thumbnail

Alice is een productmanager in Global Marketing voor de afdeling Anesthesie en ze vindt het boeiend dat ze dagelijks met verschillende mensen in wisselwerking kan treden. Ze studeerde af aan de Duke University met een diploma in biologie en wilde om dezelfde reden de zakelijke kant van de medische industrie verkennen. Sedert ze aan de slag ging bij Teleflex in 2013, heeft haar functie het mogelijk gemaakt om met verschillende collega's in het hele bedrijf samen te werken.

Lees meer over Alice

Ashish - Financiële Planning en Analyse-Manager - Australië

thumbnail

Ashish heeft meer ervaringen opgedaan in één jaar dan vele mensen in een hele loopbaan opdoen. Hij kwam bij Teleflex werken na de overname van Mayo Healthcare in 2014, en stond mee aan de basis van de opbouw van een nieuw bedrijf dat drie rechtspersonen in één heeft samengevoegd.

Lees meer over Ashish

Eli - Human Resources - VS

thumbnail

Eli kwam in februari 2014 bij Teleflex werken als Directeur Human Resources voor de divisie Vaattoegang. In november 2014 voegde hij Regelgevingskwesties en Kwaliteitsgarantie toe aan zijn klantenlijst. Bij Teleflex zijn HR directeurs strategische partners voor de leiders van het bedrijf, ondersteunende leiders op het gebied van werving, ontwikkeling en motivatie van de kritieke succesfactor van het bedrijf: mensen.

Lees meer over Eli

Damaris – Product Engineering – Mexico

thumbnail

Damaris is direct na haar afstuderen bij Teleflex begonnen, waar ze haar graad kan toepassen, als document control specialist. Na verloop van tijd heeft ze zich gespecialiseerd in supervisie en uiteindelijk overgestapt als product engenering. Vandaag de dag managed zij 7 werknemers die ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van Anesthesia en Respiratory producten.

Lees meer over Damaris